Posts

Rindu

Image
Rindu pada keluarga.. Rindu sangat... Rindu ma abah.. Rindu adik-adik.. Semoga semuanya sihat sentiasa dan dilindungi olehNya..

Inspiring Quotes

Image
“Your time is limited, don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma, which is living the result of other people’s thinking. Don’t let the noise of other opinions drown your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition, they somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.” - Steve Jobs

Happy Birthday Adikku

Image
Disebabkan aku malas keluar makan tengahari, aku pun rasa nak post la kat blog ni. Lama sangat tak post. Kali ni aku nak cerita pasal sambutan birthday adik no 3 dan no 4. Yah dan Yat ditugaskan menghias rumah sementara aku dengan suami keluar pergi beli makanan.

Benda-benda yang kitorang guna untuk hias ni beli kat DIY je, kos tak sampai RM10.00. Jimat kan.
Seronok juga sambut birthday ni. Sambut kat rumah Saujana Puchong. Sambutan kecil-kecilan je, kitorang makan domino's dengan kfc disebabkan kesuntukkan masa untuk masak memasak. KFC ni memang menu untuk acara keluarga rasanya. Keluarga Ayahsu pun join. So meriah la sambutan kali ini. Hujung tahun ni dah boleh sambut sekali dengan anak buah sendiri. hehehe

 Happy birthday untuk Yah yang ke 23 dan Yat yang ke 20. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki olehNya. Terima kasih sbb sentiasa sabar dgn kakakmu ini. Mie doakan semoga Yah & Yat berjaya di dunia dan akhirat. Jaga diri baik-baik walau dimana berada. Dan hara…

Pepatah isnin

Image
Don't try to spell 'catastrophe' if you cannot spell 'cat'

Lirik Lagu Kun Anta - Humood Alkhudher

Image

Time is Love

Image
*Time is love, you know I love you when I try to spend as much time with you*