Posts

Showing posts from May, 2016

Happy Birthday Adikku

Image
Disebabkan aku malas keluar makan tengahari, aku pun rasa nak post la kat blog ni. Lama sangat tak post. Kali ni aku nak cerita pasal sambutan birthday adik no 3 dan no 4. Yah dan Yat ditugaskan menghias rumah sementara aku dengan suami keluar pergi beli makanan.

Benda-benda yang kitorang guna untuk hias ni beli kat DIY je, kos tak sampai RM10.00. Jimat kan.
Seronok juga sambut birthday ni. Sambut kat rumah Saujana Puchong. Sambutan kecil-kecilan je, kitorang makan domino's dengan kfc disebabkan kesuntukkan masa untuk masak memasak. KFC ni memang menu untuk acara keluarga rasanya. Keluarga Ayahsu pun join. So meriah la sambutan kali ini. Hujung tahun ni dah boleh sambut sekali dengan anak buah sendiri. hehehe

 Happy birthday untuk Yah yang ke 23 dan Yat yang ke 20. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki olehNya. Terima kasih sbb sentiasa sabar dgn kakakmu ini. Mie doakan semoga Yah & Yat berjaya di dunia dan akhirat. Jaga diri baik-baik walau dimana berada. Dan hara…