Encik Apek yang sweet

Sekarang memang tengah panas pasal isu khairul fahmi putus tunang ni. Aku memang ingat dia ni tak bersalah pada mulanya. Huhuhu. Dalam paper bukan main lagi statement dia. 

credit gambar to OHBULAN!
Bestnye jadi dahlia teck ni, ada abang yang pimpin tangan masa jalan-jalan. Penjaga gol Harimau Malaya ni memang terserlah sifat penyayangnya sebagai abang. Romantis sungguh adik abang ni. Lambat lagi la kalau nak tunggu jawapan dari khairul fahmi ni. Nasib dia baik sebab tengah training kat slovakia sampai hujung bulan ni.

Comments

  1. Abang ape sampai pegang2 tangan mcm tu huh!

    ReplyDelete
  2. abang sayang la camni....hihihi..mmg player habis la apek ni!

    ReplyDelete
  3. abang apa? kandung ke? haha takkan abang kandung cmni gaya.. ni mesti abang lain! tak sangkanyaaaaa ya allah..sian ex dia..and wth to the new girl? nanti dia msti kene balik balasan dirampas! haha

    ReplyDelete
  4. Kesian Elia tlmpau mgharap n pcaya....

    ReplyDelete
  5. mmg pun, kesian sgt kat elia..apek ni mmg kaki pmpuan tol

    ReplyDelete
  6. kecian elia jejari runcing...apa pon, biar masa dan keadaan yang membuktikanya...ada hikmat disebalik apa yang berlaku...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gambar Lin Dan bersama isteri (Xie Xifang)

Gambar Dato' Lee Chong Wei bersama bakal isteri (Wong Mew Choo)

Fesyen artis di hari raya